Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilecik vezirhan benim dogdugum yer

2 posters

Bilecik vezirhan benim dogdugum yer Empty Bilecik vezirhan benim dogdugum yer

Mesaj tarafından su.sesi Paz Eyl. 13, 2009 3:59 pm

Vezirhan, Bilecik ilinin Merkez ilçesine bağlı bir beldedir. Bilecik iline 16 km uzaklıktadır. Nüfusu, 2000 yılı verilerine göre 3.128 kişidir. 30 Aralık 1986 tarihinde belde olmuştur. Beldeye bağlı Köprülü Mehmet Paşa, İstasyon, Kayalar ve Yenimahalle adında dört mahalle vardirresim koymaya calstim ama olamdi sanrim en kisa zmadna ogerenrıı koyrım sızlerde groun diye koyumu he bizm koyde en meshur yemegimiz comlekte kuru fasulya odun atsınde bıber kozlme bırde bruyandir ona gore gıdıpte bunrı yemden gelmyın sakin Very Happy
su.sesi
su.sesi

Bilecik vezirhan benim dogdugum yer Empty Geri: Bilecik vezirhan benim dogdugum yer

Mesaj tarafından NiL Ptsi Eyl. 14, 2009 9:37 am

Ins Su Abla

Tesekkürler Güzel Tanitimin Icin

Bilecige, Sögüte Gitmistim Ama Vezirhani Görmedim Sanirim

Ins Kismet Olur Tekrar
NiL
NiL
Admin

http://www.oanfm.com

Bilecik vezirhan benim dogdugum yer Empty Geri: Bilecik vezirhan benim dogdugum yer

Mesaj tarafından su.sesi Ptsi Eyl. 14, 2009 10:43 am

nıl sogute bılcegı gıttısen muhakak vezrhandna gecmsındrı cunkı tam oratsıdna gecmdne oralara gecılemz cok yesilktir benım memlektım cam ve sogut agclrıyle doldur ayrıca sanyaı boelgsıdırde bı suru fabrıkalrı var beldemin
su.sesi
su.sesi

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Eyl. 14, 2009 11:48 am

susesi bi gün senin köye davet düzenlede gelelim hep beraber. büryan kebabımı olur yoksa kuzu çevirmemi onu ayarlarsın artık Very Happy

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından su.sesi Salı Eyl. 15, 2009 11:25 pm

bugra gardsım insallahh beklriz koymuzede bruyana kzuu nerden bulak bilmyom belik nevzatin koyundeki kzulrdan bi tane asirisan olabiri bencede Very Happy
su.sesi
su.sesi

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 17, 2009 10:51 am

hehehehehe.

yok ben aşıramam. nevzat abi benim dükkana ziyaretime geldi. cin gibi valla. ondan aşırmak kolay değil Smile

sen bi ayarlama yap haber et gelelim inş hep beraber Smile

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından NiL Paz Ekim 11, 2009 6:33 pm

Smile))

Bizede Birakin

Su Ablamm Gelmisimdir Demek, Ama Ismi Hatrimda Kalmamistir

Ama Bir Dahakine Yolum Düserse , Ins Dikkat Edecegim
NiL
NiL
Admin

http://www.oanfm.com

- Similar topics