AMASYA USULU BAKLALI YAPRAK SARMA
3 posters
:: Muhabbet Olsun :: Mutfagimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
AMASYA USULU BAKLALI YAPRAK SARMA
BAKLA SARMASI
200 gr. bakla, 1 bas sogan, 2 su bardagi yarma,
1/2 kg. kiyma, 1 kasik salça, biber, tuz,
1 çay bardagi sivi yagi, sarmalik yaprak.
Bir gün önceden islatilan baklalar soyulur.
Yarma, kiyma, kuru sogan, salça, biber, tuz,
sivi yagi, hepsi karistirilir.
Dolmanin konacagi tencerenin içine kemik konur.
Yapragin içerisinde malzemeler konarak bohça sekline sarilir
ve kemiklerin üstüne konur. 2 su bardagi su konarak kaynatilir.
sinem72- Mesaj Sayısı : 85
Kayıt tarihi : 11/10/08
Yaş : 52
Geri: AMASYA USULU BAKLALI YAPRAK SARMA
)
Ben Davet Edecegim Seni Ali, Yapimde
Ellerine Saglik Sinemcim, Cok Nefis Görünüyor
Tariflerin Hepsini Deneyecegim Ins...
Ben Davet Edecegim Seni Ali, Yapimde
Ellerine Saglik Sinemcim, Cok Nefis Görünüyor
Tariflerin Hepsini Deneyecegim Ins...
Geri: AMASYA USULU BAKLALI YAPRAK SARMA
DENEYIN CANLAR AFIYET OLSUN EMIN OLUNKI LEZZETI COK GÜZEL
sinem72- Mesaj Sayısı : 85
Kayıt tarihi : 11/10/08
Yaş : 52
Geri: AMASYA USULU BAKLALI YAPRAK SARMA
Bakla bana uzak.. alerjim var ama sarma nefisssss sinem paylaşımn için teşekkürler...
yakamoz- Moderator
- Mesaj Sayısı : 1316
Kayıt tarihi : 02/12/08
Nerden : Adapazarı
:: Muhabbet Olsun :: Mutfagimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz