Bahçıvan Kebabı
3 posters
:: Muhabbet Olsun :: Mutfagimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
Bahçıvan Kebabı
[b]Malzemeler[/b]750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber
[table style="MARGIN-LEFT: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=440 border=0][tr][td][b]Hazırlanışı[/b][/td][/tr]
[tr][td style="HEIGHT: 57px"][img]http://images.ikigen.com/Yemektarifi/yemekresim/566.jpg[/img]
[list]
[*]Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin.
[*]Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
[*]Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın.
[*]Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.
[*]Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın.
[*]Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın.
[*]Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
[*]NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz.
[*]Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.
[/list]
[/td][/tr][/table]
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber
[table style="MARGIN-LEFT: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=440 border=0][tr][td][b]Hazırlanışı[/b][/td][/tr]
[tr][td style="HEIGHT: 57px"][img]http://images.ikigen.com/Yemektarifi/yemekresim/566.jpg[/img]
[list]
[*]Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin.
[*]Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
[*]Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın.
[*]Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.
[*]Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın.
[*]Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın.
[*]Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
[*]NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz.
[*]Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.
[/list]
[/td][/tr][/table]
Geri: Bahçıvan Kebabı
Ellerine Saglik Fatihhh
yakamoz- Moderator
- Mesaj Sayısı : 1316
Kayıt tarihi : 02/12/08
Nerden : Adapazarı
Geri: Bahçıvan Kebabı
benim de severek yedigim bir yemek tskler fatihh ellerine saglik ablasi
secil67- Mesaj Sayısı : 362
Kayıt tarihi : 04/02/09
:: Muhabbet Olsun :: Mutfagimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz