Kanarya Kebabı
2 posters
:: Muhabbet Olsun :: Mutfagimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
Kanarya Kebabı
2 Adet haşlanmış patates
1 Adet soğan
Yarım tavuk göğsü
2 Adet domates
1 Adet sivribiber
1 Çorba kaşığı un
[table style="MARGIN-LEFT: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=440 border=0][tr][td][b]Hazırlanışı[/b][/td][/tr]
[tr][td style="HEIGHT: 57px"]
[list]
[*]Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.
[*]Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
[*]Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
[*]1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
[*]Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.
[*]İki tarafını kızartın.
[*]Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.
[/list]
[/td][/tr][/table]
1 Adet soğan
Yarım tavuk göğsü
2 Adet domates
1 Adet sivribiber
1 Çorba kaşığı un
[table style="MARGIN-LEFT: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=440 border=0][tr][td][b]Hazırlanışı[/b][/td][/tr]
[tr][td style="HEIGHT: 57px"]
[list]
[*]Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.
[*]Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
[*]Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
[*]1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
[*]Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.
[*]İki tarafını kızartın.
[*]Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.
[/list]
[/td][/tr][/table]
Geri: Kanarya Kebabı
Ellerine Saglik Fatihhh paylaşım için
yakamoz- Moderator
- Mesaj Sayısı : 1316
Kayıt tarihi : 02/12/08
Nerden : Adapazarı
:: Muhabbet Olsun :: Mutfagimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz